Etsintäkoiraleiri Kesällä 2009

Yleistä keskustelua.

Valvojat: nipa, , Lea

Etsintäkoiraleiri Kesällä 2009

ViestiKirjoittaja aapee päivämäärä 07 Tammi 2009, 08:09

(ko. leiri ei ole HEKOn tai Palveluskoiraliiton vaan ihan yksityisten henkilöiden järjestämä)

Etsintäkoiraleiri, 6.-13.2009

Tervetuloa Etsintäkoiraleirille kesällä 2009

Usean vuoden ajan olemme suunnitelleet hyvätasoisen etsintäkoirien suurleirin järjestämistä Suomessa. Nyt tämä suunnitelma on toteutumassa. Hyvällä tasolla tarkoitamme opetuksen tasoa, osallistujien viihtyvyyttä ja hyviä koulutusmaastoja. Säätä emme kykene kontrolloimaan, mutta toivomme toki parasta! Leirin koulutuksesta vastaa Esa Viitala, yhdessä kolmen Suomen parhaimmistoon kuuluvan pelastus- ja kilpailukoirien kouluttajan kanssa. Mukanaan Esa tuo yhden huippukouluttajan vuonojen ja tuntureiden maasta. Viimemainitun (Ole Hartmann) ryhmässä koulutuskielenä on englanti. Olella on usean kymmennen vuoden kokemus etsintätyöstä, viime aikoina hän on keskittynyt mm. erittäin vanhojen jälkien ja ID-jäljen koulutukseen. Leirin keskeisin teema tulee olemaan maastoetsintä koiran kanssa. Maastotyöskentelyn lisäksi saa leirillä opetusta myös luentomuotoisena, sisätiloissa. Leiri sopii kaikille, sopeutamme käytännön koulutuksen tason kunkin osallistujan tarpeisiin. Hälyryhmissä toimivat koirakot ovat tervetulleita, myös aivan aloittelijat, tai koiranomistajat, jotka haluavat antaa lemmikeilleen niiden kaipaamia virikkeitä ja sitä kautta vahvistaa koiran ja omistajan välistä kiintymyssuhdetta. Halukkaille voimme antaa vihjeitä ja koulutusta ID-jäljen opetuksesta, tavanomaisemmista maastoetsintälajeista puhumattakaan. Käyttämämme koulutusmenetelmät ovat koiraystävällisiä perustuen positiivisen palautteen antamiseen. Emme käytä koulutuksellisia pakotteita tai rangaistuksia. Iltaisin vietämme sosiaalista yhdessäoloa, saunomme ja nautimme Leiripaikan luonnon kauneudesta. Suunnitelmissa on myös yhden yhteisen grilli-illan järjestäminen, tätäkin varten toivomme suotuisaa säätä. Lähde mukaan etsintäkoiraleirille nauttimaan muiden koiraihmisten seurasta ja laadukkaasta koulutusviikosta. Tule aktivoimaan koiraasi toiminnalla, millä on keskeinen osa koirien lajityypillisessä käyttäytymisessä.
Leirin ajankohta on kesäkuun alku, viikko 24. Tarkemmin sanottuna ajankohta on 6.-13.6.2009. Täältä http://www.kelosyote.com/ voit käydä katsomassa, miltä leiripaikalla näyttää! Leirille on varattuna tilat 35–40 koirakolle. Pyrimme pitämään ryhmät sopivan kokoisina jotta koulutuksen teho vastaisi paremmin kaikkien odotuksia. Kouluttajiksi ovat lupautuneet Marja-Leena Hituri, Kari Nuutinen, Ari Starck, Ole Hartmann sekä Esa Viitala. Leiriviikon hinta sisältää asumisen Kelosyötteen lomakylän hirsimajoissa, koulutuksen ja grilli-illan. Majoitumme hyvätasoisiin majoihin, joissa kussakin oh+2mh+ sauna+keittiö/4 koirakkoa/mökki. Perheiden majoituksellisista erityistarpeista pyydämme ottamaan yhteyttä erikseen. Leirin hinta tulee olemaan 320 euroa / koirakko. Osallistujapaikat varaamme ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset pikimmiten ja viimeistään tammikuun aikana.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja sähköpostiosoitteesta esakv@online.no tai puhelimitse Matti Lehmusvuori, puh. 040 550 4509 Esa K Viitala, puh. +47 4141 9827
aapee
Site Admin
 
Viestit: 395
Liittynyt: 27 Huhti 2005, 14:06
Paikkakunta: rixumäki

Paluu Yleistä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron