Pelastuskoirien SM-joukkuekatselmus 2005 Salo

Tuloksia jne.

Valvojat: nipa, Lea

Pelastuskoirien SM-joukkuekatselmus 2005 Salo

ViestiKirjoittaja aapee päivämäärä 26 Syys 2005, 09:54

terveisiä Salosta !

Taas vaihteeksi tuli nelossija - hieno sijoitus taakse jäi hyvät joukkueet. loppujärjestys taisi olla:

1. Pohjois-Karjalan Pelastuskoirat
2. Pirkanmaan Pelastuskoirat
3. Kouvolan Pelastuskoirat
4. Hämeenlinnan Etsintäkoirat
(Suski RJ, Lea & Sandra, Outi & Kapu, AP & Duke)
5. Satakunnan Pelastuskoirat
6. Keski-Suomen Pelastuskoirat

perjantaina homma alkoi viideltä valmiustilalla ja varsinainen action meidän osalta kahdeksalta jälkitehtävällä 100x50 alueella jäljen nosto joka nousi mutta hukkui - yllättävä juttu mutta ainoastaan yksi joukkue löysi maalimiehen ja hekin hukkasivat jäljen (4h) mutta korjasivat löytämällä haulla

siihen heti perään sitten 7 h suunnistusta, jossa 8 tehtävärastia sisältäen partiolaishässäkkää ja ea:ta ja kaikkea mahdollista - rasteista hukattiin kaksi joten pisteitä ei tullut ihan toivotulla tavalla - Suski teki ihan hyvää duunia kartan kanssa ja RJ:nä mutta tässä lajissa treenattavaa riittää :o
eli 9 h metsässä ja viiden jälkeen nukkumaan

puolitoista tuntia unta ja liikenteeseen

teollisuusalue-etsintä vuorossa - räjähdys isossa konepajassa ja osa yrityksen henkilökunnasta kateissa -jaoimme alueen kahteen ja rieseni Sandra ja Duke aloittivat. Duke nosti kaksi ja Santtu yhden, työskentelypisteet toppareissa mutta ryhmänä toiminta (lepsuilu tehtävienjaossa) pudottivat muutaman pojon.

hetki lepoa ja vuorossa oli raunioetsintä - makeat rauniot, hankalat liikkua mutta todentuntuiset, paikalla oikeat raivausryhmät pelastuslaitokselta ja kovat hässäkät: rauniolle aloittivat dalmis Kapu ja Sandra (Kapu ja Duke eivät oikein toimi yhdessä) alue jaettiin taas kahteen Sandra nosti alueeltaan kaksi ukkelia suht nopeasti mutta Kapu vähän aristeli hankalaa alustaa - ryhmänjohtaja otti Duken tarkistamaan vielä Kapun alueen kun aikaa oli ja Duke nostikin alueelta maalimiehen (maalimiehiä ei nostettu pois piiloista vaan merkittiin lipuilla). Duke ehkä vähän merkkaili vielä tämän vieressäkin mutta määräsin sen pois kun ajattelin että reagoi siihen sinne jääneeseen maalimieheen mutta siellä olikin aika vieressä toinen mikä sitten jäi (jäi melkein kaikilta muiltakin)

pikkulepo ja vuorossa haku: hakuun siirryttiin veneellä ja alue oli saaressa - ylläri ylläri ja taas jaettiin alue kahteen (250x420m) Santtu ja Kapu aloittivat ja molemmat nostivat maalimiehet suht nopeasti - Santtu vaihdettiin Dukeen loppuvaiheessa ja ottivat Kapun kanssa kevyen keskustelun, pisteitä pudotti vähän myös Outin ja Suskin kädenvääntö toimintasuunnitelmasta kun aika alkoi huveta - maalimiehiä oli siis kaksi ja molemmat nostettiin. ainoastaan kaksi ryhmää nosti molemmat ukot saaresta.

about kuudelta lauantaina homma oli paketissa ja päästiin huuhtomaan kahden päivän aromit iholta saunaan ja päälle kunnon unet kymmenestä puoli seitsemään ainoa mikä häiritsi oli että nukkumapaikka oli avoin kesätanssilava ja mulla oli ihan kesämakuupussi joten olin aivan horkassa koko yön

sunnuntaina oli sitten enään tottis ja kettis jotka olivat ihan mielenkiintoiset: ensin oli meidän osalta paikallamakuu ryhmässä - ympärillä superhässäkkä sauvakävelijää, pulkanvetäjää, ampujaa, koiria ...
ohjaajat menivät vajan taakse n 100 m päähän - tästä tuli täydet - kaikki pysyivät tiukasti paikoillaan

sitten olikin ketteryys: kolme rastia ja koirat arvottiin kuka suorittaa minkäkin - dukellä oli keinu, tynnyrisilta ja tikapuut eli ei ongelmaa paitsi että normaalisti koirat lähetetään ihan telineen edestä ja nyt lähetyspaikasta telineelle olikin matkaa about 10 metriä duke teki kaikki mutta lisäkäskyjä vaadittiin sekä keinulle että tynnyrisillalle, ja tynnyrisillalle mentiin sivusta - tikapuista sentään saatiiin täydet. Sandralla olikin sitten epämiellyttävä alusta, putki ja pituushyppy - sama onkelma eli matkan päästä lähettäminen muut kuitenkin meni paitsi pituushyppy. Kapu suoritti sitten viimeisenä kauko-ohjaukset, joka meni olosuhteisiin nähden loistavasti.

viimeisenä oli vuorossa: ekana erikoinen seuraamiskaavio kolme koiraa rinnan matkalla ihmisryhmä kaikkine rekvisiittoineen matkan varrella tämä meni ihan suht hyvin, rintama vaan vähän levisi :? - seuraavana oli jättöliikkeitä porukassa ja jotka menivät .... no vähän täytyy treenata mutta tuli sentään jotain pisteitä, viimeisenä juoksusta seisomaan jättö mikä meni kaikilta vi......ksi - eihän me tommosta olla koskaan reenattu :evil:

kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen vkonloppu

muutamia kuvia aiheesta

http://www.hurtta.net/

kivaa oli mutta kyllä viime yönä uni maistoi makealta :D kotiläksyksi jäi ainakin ryhmänä toiminen, pimeällä jäljestäminen ja muutenkin jäljen treenaaminen, suunnistus !! ja soveltava tottis ja kettis :roll:

ap
aapee
Site Admin
 
Viestit: 395
Liittynyt: 27 Huhti 2005, 14:06
Paikkakunta: rixumäki

ViestiKirjoittaja tuulia päivämäärä 26 Syys 2005, 10:52

Onneksi olkoon vielä 4stä sijasta! Viikonloppunne kuulosti tekstin perusteella mielenkiintoiselta ja haastavalta :wink:

Ihan selvästi tarvitaan lisämielikuvitusta noihin harjoituksien järjestämiseen, ja tuosta viikonlopusta sai varmasti taas ideoita (*nim. koskaan tullut mieleenkään jättävät liikkeet juostessa*)...toisaalta, ehkäpä meillä (mulla ja Ransulla siis) olisi noissa perustempuissakin vielä hieman petrattavaa.
tuulia
 
Viestit: 34
Liittynyt: 02 Touko 2005, 07:32
Paikkakunta: Lammi

ViestiKirjoittaja Vieras päivämäärä 01 Loka 2005, 00:07

Linkki varmaankin tästä SM joukkuekatselmuksesta ?

http://www.lemmikkipalstat.net/PetTV/

t.yksi ummikko ja onnittelut neljännestä sijasta :D
Vieras
 


Paluu Uutiset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron