Urheilukoirahieroja-ammattikoulutus alkaa helmikuussa 2011

Talkoita, leirejä...

Valvojat: nipa, Lea, Marikki

Urheilukoirahieroja-ammattikoulutus alkaa helmikuussa 2011

ViestiKirjoittaja oppia tarjolla päivämäärä 16 Marras 2010, 20:43

Suuren suosion saavuttanut sekä ammattilaispiireissä arvostettu urheilukoirahieroja-ammattikoulutus starttaa yhdeksännen kerran helmikuussa 2011.

Koulutus antaa ammattimaiset valmiudet harjoittaa koirien peruslihashuoltoa sekä tukihoitaa mm. topilaita. Koulutuksen osana on myös erityistekniikoita joilla voidaan helpottaa jo kroonisluonteisempia vaivoja sekä edesauttaa esim. käsittelyarkojen koirien hoitoa.

Koulutuksen painopiste on harrastavien koirien hoidossa mutta se antaa yhtäläiset valmiudet tavallisten koti- ja vanhuskoirien hoitoon sekä lisäksi tarjoaa opiskelijalle laaja-alaisen tietopohjan opastaa asiakkaitaan myös muissa koirien harrastamiseen läheisesti liittyvissä asioissa kuten harjoittamistekniikat sekä suoritusten parantaminen ja harrastavan koiran oikeanlainen ja loukkaantumisia yms. ennaltaehkäisevä ravitsemus.

Opiskelija saa valmiudet arvioida monipuolisesti koiran luustoon/niveliin/lihaksistoon liittyviä toiminnallisia ongelmia sekä tyypillisiä sairauden oireita ja saa opastusta alaa sivuavien sidosryhmien kanssa työskentelyyn.

Koulutusta toteuttaa Suomessa ainoana yksityisenä oppilaitoksena Suomen Eläinterveydenhuolto-opisto

Haku käynnissä- oppilaspaikkoja toistaiseksi jäljellä, tarkista tilanne.

http://www.seto.fi/urheilukoirahierojakoulutus.htm
oppia tarjolla
 
Viestit: 3
Liittynyt: 15 Huhti 2008, 10:46

Paluu Tapahtumia

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron