Rekisteröityminen foorumille - uudet tunnukset

Tulevia kokeita ja koetuloksia.

Valvoja: Lea

Rekisteröityminen foorumille - uudet tunnukset

ViestiKirjoittaja nipa päivämäärä 11 Marras 2008, 12:19

Tervetuloa pelastuskoirat.net -foorumille!

Oletko uusi käyttäjä ja haluat rekisteröityä foorumin jäseneksi? Rekisteröityminen tapahtuu aina seuraavien ohjeiden mukaisesti, itsenäinen rekisteröityminen ei ole tällä foorumilla mahdollista roskatunnusten estämiseksi.

1. Lue alla olevat foorumin säännöt huolellisesti!

Pelastuskoirat.net forum - Rekisteröityminen
Käyttämällä "Pelastuskoirat.net forum" palvelua (jälkeenpäin "me", "meitä", "meidän", "Pelastuskoirat.net forum", "http://www.pelastuskoirat.net/forum"), sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, älä rekisteröidy ja/tai käytä "Pelastuskoirat.net forum"-palvelua. Me voimme muuttaa näitä ehtoja koska tahansa ja teemme parhaamme informoidaksemme sinua. On kuitenkin suositeltavaa lukea nämä ehdot säännöllisesti, koska "Pelastuskoirat.net forum"-palvelun käyttö vaatii että hyväksyt nämä ehdot siinä muodossa, kuin ne on päivitetty tai korjattu.

Keskustelufoorumimme käyttää phpBB-ohjelmistoa, (jälkeenpäin "he", "heidät", "heidän", "phpBB-ohjelmisto", "www.phpbb.com", "phpBB Group", "phpBB Tiimit"), joka on julkaistu "General Public License"-lisenssillä (jälkeenpäin "GPL") ja se voidaan ladata osoitteesta http://www.phpbb.com. phpBB-ohjelmisto luo vain ympäristön internet-keskustelulle ja GPL-lisenssi kieltää meitä rajoittamasta sivuston sisältöä ja toimintatapaa. Saadaksesi lisätietoa phpBB:stä vieraile osoitteessa: http://www.phpbb.com/.

Suostut olemaan esittämättä loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia, joka voisi loukata voimassa olevia lakeja oli se sitten omassa maassasi, se maa, johon "Pelastuskoirat.net forum"-palvelin on sijoitettu tai kansainvälisiä lakeja. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä ja tarvittaessa internet-yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä. Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan näiden ehtojen noudattamisen tarkkailua varten. Hyväksyt, että "Pelastuskoirat.net forum" on oikeus poistaa, muokata, siirtää ja sulkea mikä tahansa keskusteluketju tai viesti niin halutessamme. Suostut myös siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi, mutta "Pelastuskoirat.net forum" tai phpBB ei ole vastuussa mahdollisen tietoturvamurron aiheuttamasta tietojen vuodosta ulkopuolisille tahoille.


2. Jos hyväksyt säännöt ja sitoudut toimimaan niiden mukaisesti, lähetä sähköposti foorumin ylläpitäjille seuraavilla tiedoilla:
Viestin saaja: admin (ät) pelastuskoirat . net (poista välilyönnit ja korvaa "ät" @-merkillä)
Viestin otsikko: Rekisteröityminen pelastuskoirat.net -foorumille
Viestiin mukaan:
* tunnus, jota haluat käyttää foorumilla
* toimiva sähköpostiosoite, jota haluat käyttää foorumilla
* Lause: "Hyväksyn pelastuskoirat.net -foorumin säännöt ja sitoudun toimimaan niiden mukaisesti."

3. Jää odottelemaan vastausviestiä, jossa kerrotaan että tunnuksesi on luotu. Tämän jälkeen voi kirjautua foorumille ensimmäisen kerran ja alkaa käyttää sitä.

Terveisin,
Ylläpito
nipa
Site Admin
 
Viestit: 62
Liittynyt: 09 Loka 2005, 15:07
Paikkakunta: Tuusula

Paluu Kokeet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron