Peha 25.10

Tulevia kokeita ja koetuloksia.

Valvoja: Lea

Peha 25.10

ViestiKirjoittaja Lea päivämäärä 06 Loka 2009, 13:45

Yhdistyksemme järjestämään pelastushakukokeeseen tarvitaan jälleen ahkeria työtekijöitä tienaamaan treenipaikkapisteitä :D joten kaikki mukaan omaa pistesaldoa kerryttämään! Maalihenkilöitä kaivataan erityisen kipeästi, jotta kenenkään ei tarvitse viettää pitkää rupeamaa piilossa, mutta myös kanttiinipäällikön ja tottisosuuden nolla- ja häiriökoirakolle on tarvetta.

Peha-kokeen vika ilmoittautumispäivä on 11.10, silloin pitäisi viimeistään selvitä, puuttuuko tottelevaisuusosuuksia osallistujilta vai päästäänkö suoraan maastoon. Alustavan tiedon mukaan koe on täynnä.

Toivon oikein runsaita ja pikaisia koetalkooilmoittautumisia!
Lea
 
Viestit: 301
Liittynyt: 29 Huhti 2005, 07:18

Re: Peha 25.10

ViestiKirjoittaja Lea päivämäärä 21 Loka 2009, 14:16

Vielä ehtii ilmoittautua töihin hakukokeeseen, nyt ollaan menossa minimiporukalla koetta tekemään! Muistattehan, että yhdistyksen harjoituksiin osallistuminen ja harjoittelupaikan säilyminen edellyttävät yhdistyksen tapahtumien järjestelyissä mukana olemista :)
Lea
 
Viestit: 301
Liittynyt: 29 Huhti 2005, 07:18

Re: Peha 25.10

ViestiKirjoittaja marja-leena mallat päivämäärä 21 Loka 2009, 15:06

hei. milloin tulee tietoon aikataulut milloin ollaan piiloissa ja osoite että mennään oikeeseen mettään piiloon. olen lähdössä perjantaina näyttely reissulle nasun kaa seinäjoelle ja tulen sit joskus lauvantai iltana pois. ois kiva vaan tietää vähän aikoja ja paikka.
marja-leena mallat
 
Viestit: 55
Liittynyt: 05 Marras 2008, 13:49
Paikkakunta: janakkala

Re: Peha 25.10

ViestiKirjoittaja pepsimax päivämäärä 26 Loka 2009, 07:19

kiitos pelastushaussa talkoissa olleille; Ilona, Jaana-Maarit, Jenni, Late, Lea, Male, Marjo, Mikko, Nipa, Pipsa, Päivi R ja Päivi S.
Jaksoitte hyvin aamusta iltaan. kiva olisi ollut jos vuorot olisi ollut vaikka aamupäivä ja iltapäivä jaksotuksella.odottamista maalimiehillä on tavallaan turhankin paljon ajoittain, kaikkia kuitenkin tarvitaan. Itselleni tuli ainakin täysi päivä eli lähdin aamulla seiskalta kotoa ja olin illalla seiskalta talaisin.

Lea oli hoitanut etukäteisjärjestelyt loistavasti. Kreppaukset olivat valmiit ja takakautta kreppaukset piiloille hyvä idea.
Onneksi tuomarimme Maikku Mönkkönen oli sporttinen ja jaksoi nurisematta. Tuloksiakin saatiin ja onneksi viimeisenä lähtenyt koirakko (hämärä+pimeä) myös löysi kaikki maalimiehet, tosin ei muistanut ilmaista ohjaajalle.
Maasto ei lopun kaiken koiralle ollut niin kovin vaikea, mutta ohjaajille se tuotti päänvaivaa.
Niin ja onneksi jollakin on neliveto hiace.
terv. marjo
pepsimax
 
Viestit: 64
Liittynyt: 24 Marras 2005, 12:58
Paikkakunta: hattula

Re: Peha 25.10

ViestiKirjoittaja Lea päivämäärä 26 Loka 2009, 08:24

Juu VALTAVAN ISOT KIITOKSET täältäkin kaikille urheille talkoolaisille, jotka nurkumatta jaksoivat ajoittaisesta sateestakin piittaamatta superpositiivisella asenteella mennä milloin minnekin piiloon :D Ja ilman Marjon 4 WD Hiacea yksi pieni punainen ei neliveto Hiace olisi edelleen etuakseliaan myöten nurmikon sisässä...

Pitkästä päivästä huolimatta uskomattoman hienoa pelastuskoira- ja tehdään yhdessä -asennetta osoittaen osa molareista ilmoittautui jo kauden päätöskokeeseen 8.11 talkoilemaan, joten kiitos ja kumarrus heille jo näin etukäteen! :palvontaa: Kuten sanottu, ilman yhteishenkeä ei mitään kokeita järjestetä - eikä muuten toimita hälytyksissäkään...
Lea
 
Viestit: 301
Liittynyt: 29 Huhti 2005, 07:18

Re: Peha 25.10

ViestiKirjoittaja päivämäärä 26 Loka 2009, 15:42

LOISTAVAA, UPEAA , ILOISTA, TALKOO HENKEÄ!!!!Oli ilo olla kokeessa, joka oli etukäteen suunniteltu ja järjestetty hyvin!!!! (Valitettavasti jouduimme olemaan vaan aamuvuorossa, kotona odottavien pienten palleroisten takia. Ovat juuri sen ikäisiä että kaipaavat jo ihmiskontaktia aina kun uniltaan jaksavat valvoa)

Totta kokeita ei järjestetä ilman talkoolaisia ja ilman kokeita ei toimi pelastuskoira seurat! Piiloissa (jotka olivat muuten mahtavia) maatessani manasin mihin porukka on seuran kokeista kadonnut. Ns. pisteiden keruun ansiostako??? Pistejärjestelmän idea on aktivoida jäseniä, eikä laskea ennen aktiivisten aktiivisuutta. MUISTAKAA ETTÄ PISTEISSÄ EI OLE YLÄRAJAA, niitä saa ja kuuluu kerätä ylimääräisiäkin :D :D :D :D :D :D

Ymmärrän ettei aina kaikki pääse kaikkiin kokeisiin (ei tarkoituskaan), mutta toisinaan voi koettaa siirtää muita menoja kokeiden alta pois.

Vielä kerran KIITOS upeista järjestelyistä (Useinmiten taidan olla se joka järjestelyitä kritisoi, jos saan olla täysin rehellinen :P ) ja reippaille maalimiehille, jaksamisesta!
 
Viestit: 125
Liittynyt: 09 Touko 2005, 06:40
Paikkakunta: Hattula

Re: Peha 25.10

ViestiKirjoittaja ilaine päivämäärä 26 Loka 2009, 18:49

Näin ensikertalaisen aatoksena, että olisi sitä sunnuntaipäivää voinut huonomminkin viettää - olisi jäänyt näkemättä ja kokematta hienot suoritukset, mahtava muuttolintuparvi ja kolmen hirven ohimarssi radan poikki kesken kokeen! Tällä tavallahan näihin touhuihin pääsee sisään ja tutustuu ihmisiin - ja oppii arvostamaan talkoohenkeä, tälläinenkään koe ei ihan tyhjästä synny, vaan vaatii paljon työtunteja. Ehkä joskus sitten itse on siellä toisella puolella ohjaamassa koiraa löytämään niitä ahtaissa kallionkoloissa piileskeleviä maalimiehiä!

- Ilona -
ilaine
 
Viestit: 2
Liittynyt: 19 Loka 2009, 09:06


Paluu Kokeet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron