Tottisvuoro maneesissa

Harjoitusajankohdat ja -paikat.

Valvojat: Lea, Marikki, satu

Tottisvuoro maneesissa

ViestiKirjoittaja Jenna päivämäärä 05 Tammi 2010, 23:35

Heippa kaikille!

Helmi-maaliskuussa olisi tarkoitus vuokrata Harvialan hevostilan (Hämeenlinnan ja Turengin välillä) maneesia tottiksen harjoitteluun. Vuoro tulisi olemaan sunnuntaisin 10-11. Mukaan mahtuu kahdeksan koirakkoa. Harjoittelemme kahden koirakon pareissa, joten koiran koulutuksen tulee olla siinä vaiheessa, että koira kestää toisen koiran läsnäolon. Täten joka koirakko saa treenata 15min. Sen lisäksi paikallaoloa voi harjoitella sovitusti muiden aikana. Tämä siis jos saamme kahdeksan koirakkoa treeneihin. Treeneissä ei ole niin sanottua vetäjää, mutta eiköhän apua saa jos sitä haluaa.

Hintaa huville tulisi siten 10e koirakolta ja keroja on siis kahdeksan. Jokainen maksaisi tämän hinnan, tulee sitten treeneihin kerran tai kahdeksan kertaa. Hallivuoro otetaan myös kuudelle koirakolle, tällöin hinta per koirakko n.13e. Mielestäni nämä summat ovat varsin kohtuullisia, kun ajattelee suojaisaa, valoisaa ja hyvä pohjaista hallia. Toivottavasti saamme mahdollisimman monta koirakkoa mukaan.

Ilmoittautumiset mahdollisimman pian Jennalle tekstiviestillä: 040-9600059

Terveisin Jenna
Jenna
 
Viestit: 79
Liittynyt: 20 Touko 2008, 19:15

Re: Tottisvuoro maneesissa

ViestiKirjoittaja Jenna päivämäärä 21 Tammi 2010, 16:04

No niin kyselyjä maneesivuorosta tuli enemmän kuin paikkoja oli, joten jouduin tottiskouluttajien kanssa neuvottelemaan paikoista. Pyrimme ottamaan vuorolle ensi sijaisesti tällä kertaa kouluttajien omia koiria sekä sellaisia koirakoita, joilla olisi ensi vuonna kisasuunnitelmia.

Valitut koirakot ovat:

Jenna - Pärä
Mikko - Gemppa
Hanna - Kiara
Marikki - Pekka
Marjo - Doggi
Male - Elmo
Jan - Heta
Katri - Nasu

varalla: Ritva ja Jasu (jos joku peruu kokonaan tai jos ei pääse jollain kertaa niin voi soitella Ritvan kanssa)

Homma etenee siis seuraavalla tavalla. Kertoja on kahdeksan eli kaikki helmi-maaliskuun sunnuntait kello 9.45-11.00. Jokainen saapuu paikalle Harvialan hevostilalle (Turengin ja Hämeenlinnan välillä) varttia vaille ennen vuoromme alkua. Tällöin sovimme suorittavat tottisparit kullekin kerralle. Jokaisella parilla siis 15min aikaa, jonka kanssa ollaan hyvin tarkkoja. Paikkamakuun voi suorittaa joko omaa vuoroa ennne tai jälkeen maneesin kulmauksessa. Koirat kuljetetaan pihalla kytkettynä niin että ne eivät häiritse hevosia ja tarpeet tietenkin korjataan pois. Jokainen vastaa itse treeniensä suunnittelusta ja varsinaiasta kouluttajaa ei ole. Toki toiveiden mukaan pyrimme olemaan toinen toisillemme repsikkoina ja joissakin tilanteissa pohdimme toivottavasti yhdessä, miten kannattaisi edetä.

Ei muuta kuin hyviä treenejä odotellessa!

p.s jokainen treenaaja toimittaa 10e Jennalle käteisellä ensimmäisissä treeneissä, jos haluaa paikkansa pitää. Muuten kutsumme jonkun toisen paikalla. Itse sitten päättä tuleeko joka kerta vai ei. Hinta on sama.
Jenna
 
Viestit: 79
Liittynyt: 20 Touko 2008, 19:15

Re: Tottisvuoro maneesissa

ViestiKirjoittaja Jenna päivämäärä 31 Tammi 2010, 18:13

No niin olen siis hoitanut omista rahoistani maneesin maksun eli joko ensi viikon ensimmäisiin treeneihin mukaan 10e tai sitten voit sijoittaa rahan tililleni 568000-61504060.

Asia hoitoon ennen treenejä, Kiitos!

Jenna
Jenna
 
Viestit: 79
Liittynyt: 20 Touko 2008, 19:15


Paluu Harjoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron