2010

Kokoukset, toimihenkilöt ...

Valvoja: Jenna

2010

ViestiKirjoittaja pepsimax päivämäärä 31 Loka 2010, 19:58

En tiedä mikä toiminnassa on mennyt eniten tai vähiten pieleen, mutta mistään ei kukaan oikein mitään tiedä, eikä mistään oikein mitään kerrota. Kokeisiin ei ilmoittauduta vapaaehtoisesti. Meneillään olevista tai tulevista tapahtumista ilmoitellaan viimehetkillä. Vähän ketuttaa tai oikeastaan ihan vituttaa. Tämä mielenpurkaus tarkoittanee sitä,että ensi vuonna en kauheasti ole käytettävissä.

terv. marjo alander
pepsimax
 
Viestit: 64
Liittynyt: 24 Marras 2005, 12:58
Paikkakunta: hattula

Re: 2010

ViestiKirjoittaja Hanna&Ronda päivämäärä 01 Marras 2010, 15:42

Tapahtumista ja koulutuksista pyritään tiedottamaan foorumilla heti, kun niistä on tietoa. Jos tulee jotain kysyttävää tai ihmeteltävää niin kannattaa laittaa hallitukselle suoraan sähköpostia, hanna.kesseli@hollola.fi niin pyrimme asiaa selvittämään. Koeasioiden tai hälyasioiden puolesta kannattaa ottaa yhteys niistä vastaaviin, eli Leaan, ja koulutusasioissa Marikkiin tai minuun. Yhteystietoja voi kysellä minulta.

Hanna
Viimeksi muokannut Hanna&Ronda päivämäärä 02 Marras 2010, 13:34, muokattu yhteensä 2 kertaa
Hanna&Ronda
 
Viestit: 216
Liittynyt: 07 Helmi 2007, 15:36
Paikkakunta: Hausjärvi

Re: 2010

ViestiKirjoittaja pepsimax päivämäärä 02 Marras 2010, 07:56

Hannan kanssa puhelimessa keskustelun pohjalta lyhyesti kommenttia. Meillä on esim. niin eri käsitys mikä on ajoissa. Ilmeisesti kalenterit on monilla tyhjillään, mutta esim. syksyn vieraat kouluttajat tuli omalta näkökannaltani noin puoli vuotta liian myöhään. Toisessa seurassa, johon myös kuulun oli jo keväällä ja kesällä sovittu syksyn extrat, joihin toivottiin osallistumista ja mielenkiintoisia olivatkin. Samoin nyt ilmoitetut pikkujoulut, joissa vois nähdä muiden kuin meidän treeniryhmien jäseniä ei enää järjesty enkä lauantain töitä enää peru möllikisojen takia vaikka tosi hyvä kisaharkka olisi ollut tarpeen. ymmärrän, että järjestäminen ei aina ole niin kivaa, mutta vois niitä kuitenkin aikatauluttaa aikaisemmin. (voi se olla tarkoituksella näinkin, jolloin otan sen tosi henkilökohtaisesti).
pepsimax
 
Viestit: 64
Liittynyt: 24 Marras 2005, 12:58
Paikkakunta: hattula

Re: 2010

ViestiKirjoittaja Hanna&Ronda päivämäärä 02 Marras 2010, 13:31

Järjestäminen on ihan kivaa, mutta helpompaa toki olisi, jos olisi enemmän innokkaita järjestäjiä. Möllitottiskisat myönnän, että tuli liian myöhään, johtuen siitä, että järjestäjä jouduttiin vaihtamaan! Muuten tapahtumien suunnittelussa otamme huomioon, ettei seuralla ole samaan aikaan kahta eri tapahtumaa. Pistetään korvan taakse pyyntö siitä, että suunnittelu alkaisi aiemmin, jotkut tilaisuudet tosin tarjotaan meillekin lyhyemmällä aikataululla, jolloin valitettavasti kaikki halukkaat eivät pääse osallistumaan. Hallitukselle kannattaa aina ilmoittaa, jos on jotain hyvää ideaa, tai jos on halukas jotain järjestämään :)

Hanna
Hanna&Ronda
 
Viestit: 216
Liittynyt: 07 Helmi 2007, 15:36
Paikkakunta: Hausjärvi

Re: 2010

ViestiKirjoittaja Jenna päivämäärä 09 Marras 2010, 15:43

Hei kaikille!

Minä vastasin syksyn haku-ja jälkikoulutuksesta.

Seurallahan ei ollut varsinaisesti suunnitteilla ulkopuolista kouluttajaa syksylle, mutta koska tutustuin mielestäni varsin hyvään koluluttajaan kysyin hallitukselta voisiko tällaisen koulutuksen järjestää, mikäli sen organisoin ja hommaan kouluttajan.
Minusta on hienoa, että hallitus otti koulutuksen puheeksi heti seuraavassa kokouksessa ja lähti näitä päiviä tukemaan rahallisesti.

Foorumille laitoin viestiä heti kun kouluttajan kanssa saimme päivät sovittua.
Kaikki kouluttajat eivät lupaa koulutuksia puolen vuoden päähän niin kivaa kun se meistä oliskin.
Monella heillä on työ sekä oma kisaura, joten he joutuvat miettimään koulutuksia omien menojensa mukaan ja tämän heille mielellään suokin. Mielestäni kaksi kuukautta etukäteen tullut tieto on jo melko hyvin.

Tuntuu ehkä hieman pahalta kun yrittää olla aktiivinen, hallituksen ulkopuolinen jäsen ja ilman mitään komennuksia pyrkiä järjestämään hyödyllisiä koulutuspäiviä niin saa osaltaan tällaista palautetta.
Varsinkin kun lähettelin päivistä vielä henkilökohtaisesti viestejä niille keiden olen ymmärtänyt enemmänkin lajeja treenaavan. Ihan vaan siinä mielessä ettei mene foorumilla viesti ohi.

Mielipiteensä saa toki sanoa ja kaikilla on omaansa täysi oikeus. Halusin tässä kuitenkin hieman puollustautua. Toki tiedän että Marjon viesti ei yksinomaan näitä koulutuksia koskenutkaan.
Hyvähän se on että näistä keskustellaan.
Olen pahoillani mikäli minun syksylle järkkäämät koulutukset ovat aiheuttaneet treenaajissa harmitusta.
Omasta mielestäni hoidin asian niin pian kun se tässä tapauksessa oli mahdollista.
Samoin olen tyytyväinen siihen kuinka hallitus tässä tapauksessa käsitteli asian ja antoi minulle tukensa.

Ystävällisin terveisin Jenna
Jenna
 
Viestit: 79
Liittynyt: 20 Touko 2008, 19:15

Re: 2010

ViestiKirjoittaja pepsimax päivämäärä 10 Marras 2010, 07:57

Ei koskenut kritiikki Jennan järjestämiä koulutuksia.
pepsimax
 
Viestit: 64
Liittynyt: 24 Marras 2005, 12:58
Paikkakunta: hattula

Re: 2010

ViestiKirjoittaja päivämäärä 11 Marras 2010, 22:14

:hämmennys: Minut saa haukkua mölli tottiksista!!!! En saanut järjestettyä niitä tälle syksylle ja niin ne jäi viimetinkaan Hannan kontolle... MINUN MOKA! :neutral:
 
Viestit: 125
Liittynyt: 09 Touko 2005, 06:40
Paikkakunta: Hattula

Re: 2010

ViestiKirjoittaja Hanna&Ronda päivämäärä 20 Marras 2010, 13:20

Tutkin vielä aiempia vuosia ja tiedottamista foorumilla. Mielestäni tänäkin vuonna on tiedotettu ihan samoissa aikatauluissa kuin viime vuosina, esim. pikkujoulut viime vuonna. Osa tiedotuksista on tullut jopa paljon aiemmin, esim. kokeet ovat olleet foorumilla jo keväällä, jolloin ne on voinut kalenteriin merkata. Foorumilta löytyy kyllä tieto ihan kaikista koulutuksista ja tapahtumista :D

Pikkujouluissa eilen palkittiin vuoden Hekolaisena Male, joten vielä täältä hänelle onnittelut!

Hanna

P.S. Syksyllä ei ole järjestetty muita ulkopuolisia kouluttajia kuin Jennan järkkäämä Ulla, ja Jenna hoiti sen järjestelyn todella hienosti. Oli mahtavaa että Jennan kautta saatiin loistavaa ulkopuolista koulutusta seuran koirakoille :)
Hanna&Ronda
 
Viestit: 216
Liittynyt: 07 Helmi 2007, 15:36
Paikkakunta: Hausjärvi

Re: 2010

ViestiKirjoittaja pepsimax päivämäärä 22 Marras 2010, 08:06

Miksei kokeissa sitten ole henkilökuntaa saatavilla kuin puolipakolla tai keräämällä viimeisenä aamuna.Kun kyselee muita kuin oman ryhmän jäseniä ei kuulu mitään. Kyselty on myös yleensä hälytysryhmästä ja kuinka se toimii on vaikea sanoa mitään kun en siitä mitään tiedä. Taannoin olin hälytysryhmässä maalimiehenä hetken, mutta käsittääkseni ainoatakaan hälytysryhmän koiraa ei ollut vähäisissä osallistujissa. Pikkujoulut ei niin varsinaista toimintaa olekaan, mutta hyvä jos oli kivaa.
pepsimax
 
Viestit: 64
Liittynyt: 24 Marras 2005, 12:58
Paikkakunta: hattula

Re: 2010

ViestiKirjoittaja Hanna&Ronda päivämäärä 22 Marras 2010, 09:24

Hallitus on ilmoittanut kokeiden päivämäärät ja sopinut jo kesällä koetoimitsijat. Koetoimitsijat ovat sitten ennen koetta keräilleet henkilökuntaa kokeisiin. Valitettavasti aktiivisia tekijöitä ei ole ollut paljoa saatavilla, mutta kokeisiin töihin tulemisen vastuu on kullakin jäsenellä itsellään! Toki treenien vetäjät ovat yrittäneet ryhmäläisiä saada kokeisiin töihin, itse olen mm. joillekin soitellut ja kysynyt että pääsetkö töihin.. Jos haluaa tietää muiden ryhmän jäseniä, kysyy ryhmänvetäjältä, ne on ilmoitettu foorumilla.

Lea on hälyvastaava, joten hän osaa kertoa parhaiten hälyryhmän toiminnasta. Aiemmin hälyharjoituksiin on osallistunut vain hälykoirat, hälykoirakoiden vähyydestä johtuen on muitakin päässyt treeneihin mukaan...
Hanna&Ronda
 
Viestit: 216
Liittynyt: 07 Helmi 2007, 15:36
Paikkakunta: Hausjärvi


Paluu Toiminnasta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron